Je lichaam als richtingaanwijzer

De uitdrukking ‘Niet lekker in je vel zitten’ zegt het eigenlijk al. Ons lichaam laat ons zien hoe het met ons gaat; niet alleen lichamelijk, maar juist ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Zijn we echt gelukkig, leven we het leven zoals we dat diep van binnen willen? Verstoringen en disbalans op emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel niveau kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden.

 

Dus als er wordt gezegd: ‘Luister naar je lijf en zorg goed voor jezelf’ gaat dat verder dan alleen rust nemen en een pleister plakken. Om (terugkerende) klachten te verhelpen of verminderen is het raadzaam om ook naar de onderliggende lagen te kijken, naar de boodschap achter die specifieke pijn/klacht.

 

Tijdens deze workshop leren we je de signalen van je lichaam te duiden. Lichamelijke klachten geven de richting aan die jij op mag gaan om je echt gelukkig te voelen, je oude pijn te helen, belemmerende patronen of overtuigingen los te laten en/of je zielenpad te bewandelen.

Je gaat ervaren hoe je je intuïtie kunt gebruiken om de lichamelijke klachten te ‘lezen’.

 

Dus wil jij onderzoeken waarom bepaalde klachten telkens terugkeren of niet overgaan middels fysiek gerichte behandelaanpak? Ben je bereid naar jezelf te kijken, niet alleen de lichamelijke laag?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Actuele data: vrijdag 4 november 2022, 10:00-16:00

Investering in jezelf: € 85