De dood in een ander perspectief

‘Een andere kijk op verlies. Geen definitief afscheid, maar een andere vorm van contact. Want liefde sterft nooit.’

Verlies, afscheid en rouw. We komen er allemaal op enig moment mee in aanraking. Toch is het voor velen lastig om over de dood en doodgaan te praten. Wat nu als doodgaan niet zo’n beladen onderwerp hoeft te zijn. Als de dood niet het einde betekent en we nog altijd contact kunnen hebben met onze overleden dierbaren. Rouw/verlies krijgt een heel andere dimensie als je je herinnert dat er zoveel meer is na de fysieke dood.

Tijdens deze workshop nemen we je mee in een ander perspectief op de dood. We gaan ervaren dat er nog altijd contact mogelijk is met de dierbaren die zijn overleden. We staan o.a. stil bij; het verschil tussen lichaam en ziel, stervensproces, hoe bespreek je de dood met kinderen en hoe herken je tekens van het universum. Er is volop ruimte voor eigen vragen en ervaringen.

We nodigen je uit de verbinding te leggen tussen de aardse wereld en de spirituele wereld. Beiden bestaan, beiden mogen er zijn. Door met beide voeten op de aarde te staan en je aardse leven te leven, kun je spirituele ervaringen opdoen en het leven hier en nu gemakkelijker maken.

Wil je leren om je verbinding met de overledenen te versterken of wil je meer weten over leven na de dood? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Deze workshop wordt gegeven door Renate Zeelen, Beij Kaatje Welzijn & Claudia Hass, Claud Coaching & Kids.

Actuele data en tijden: startdatum maart 2023

Investering in jezelf: €250,-