Spelmateriaal

Ken je Sloompje Slak® al? Ze beleeft veel avonturen die voor kinderen bij rouw, verlies, ziekte en scheiding herkenbaar en helpend zijn. Hieronder vind je de unieke Sloompje Slak® producten die met liefde en zorg zijn ontwikkeld voor Kids. 

Sloompje Slak®, het gebroken huis

Specifiek over het onderwerp scheiding heb ik het kinderboek en werkboek 'Sloompje Slak®, het gebroken huis' geschreven.

Op een dag wordt Sloompje Slak® wakker en ontdekt dat haar slakkenhuis in tweeën is gebroken. Dat is schrikken! Vlug probeert ze haar huis te lijmen. Het lukt, maar helaas valt haar huis kort daarna weer opnieuw uit elkaar. Sloompje voelt zich verdrietig. Ze vindt het niet fijn dat er dingen veranderen. Gelukkig helpen haar lieve vrienden, Fien en Spinkie, haar bij dit avontuur vol emoties en veranderingen. Samen gaan ze op zoek naar een nieuw slakkenhuis voor Sloompje. Ben je benieuwd of ze een nieuw huis voor Sloompje kunnen vinden? Meer lezen...

Sloompje Slak®, knipoog van de sterren

‘Sloompje Slak, knipoog van de sterren’ is een verhaal over doodgaan en de dood. Over rouw en rouwverwerking. Als Sloompjes vriendin Vivi te horen krijgt dat ze doodgaat voelen de vrienden zich verdrietig en bang. Ze ontdekken echter dat de dood niet het einde betekent en dat hun afscheid niet definitief is.

Vivi’s ziel gaat na haar dood op reis naar een andere wereld, De Lichtwereld. Het is er prachtig, nog mooier dan ze zich ooit had kunnen voorstellen! Toch is ze niet helemaal gelukkig, ze mist Sloompje enorm en Sloompje mist Vivi. De vrienden leren hoe ze samen in contact kunnen blijven. Lees meer...

Sloompje Slak® knuffel

De enige echte Sloompje Slak® knuffel. Te gebruiken om mee te knuffelen of het boek mee tot leven te brengen. In het huisje zit een zakje waar je je zorgen in kunt stoppen, je lievelingssteen of de Sloompje Slak® gesprekskaarten (op dit moment in de maak). Naar verwachting leverbaar vanaf: jan. 2023.

Wil jij als een van de eersten je eigen unieke Sloompje Slak® knuffel hebben? Maak via onderstaande knop kenbaar dat je interesse hebt. Je ontvangt dan van ons een bericht zodra de knuffel voorradig is! 

Poster - Sloompje Slak®, knipoog van de sterren

A3 poster met een gedicht uit het boek ‘Sloompje Slak®, knipoog van de sterren’. 

Postkaart - Sloompje Slak®, knipoog van de sterren

A6 postkaart (blanco) met een gedicht uit het boek ‘Sloompje Slak®, knipoog van de sterren’.

Nog meer toffe Sloompje Slak® producten zijn verkrijgbaar bij Bullseyeprint.

Staat hetgeen dat je zoekt er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wellicht komen we samen tot iets moois.