Projecten

Met een rugzak vol werk- en levenservaring zet ik me in voor meer Tijd voor Tranen. Ik ben er van overtuigd dat er meer tijd voor tranen (van verdriet én geluk) mag zijn.  In de waan van alledag, door regelgeving of gewoonweg door gebrek aan kennis of bewustzijn, geven we vaak onvoldoende ruimte aan emoties. Kinderen leren van ons. Kijken naar hoe wij het doen; ouders, leerkrachten of (zorg)professionals. Laten we het goede voorbeeld geven. Ons in ieder geval bewust zijn van hoe wij met emoties, rouw en verlies omgaan.

 

'Leer niet alleen in de schoolbanken, maar van alles wat het leven je brengt.'

Vanuit die gedachte richt ik me op het vergroten van kennis en bewustwording rondom de impact van rouw en verlies bij kinderen. Middels het ontwikkelen van therapeutisch en didactisch (spel)materiaal, geven van trainingen maar ook maatwerkprojecten geef ik professionals en ouders tools in handen zodat ze kinderen vanuit hun hart op een speelse manier kunnen begeleiden in periode van rouw, verlies, scheiding en emoties. Bij project mogelijkheden kun je denken aan o.a. themabijeenkomsten, schoolprojecten rondom emoties, informatieavonden voor professionals, workshops en/of gastcolleges. De maatwerkprojecten van Tijd voor Tranen staan voor:

'Verbinding via spel met een traan en een lach.'

 

Dus...

Ben jij werkzaam in de (jeugd)zorg sector of het onderwijs, spreekt mijn visie je aan en wil je meer Tijd voor Tranen binnen jouw bedrijf/vakgebied? Neem dan contact op via onderstaande knop.