Er is iemand overleden die je dierbaar is, waar je van houdt.

Ik zeg bewust ‘houdt’, in de tegenwoordige tijd, want ‘liefde sterft nooit’. Niet alleen blijft de herinnering aan die persoon voor altijd in je hart. Maar ook heb ik de overtuiging dat onze dierbaren na overlijden nog altijd bij ons zijn.

Ik neem je mee in een ander perspectief op de dood. Een perspectief waardoor je weer meer vanuit vertrouwen kunt gaan leven. Leert en ervaart dat je dierbaren niet ‘weg’ zijn, dat de dood niet het einde betekent. Rouw en verlies krijgen een heel andere dimensie als je je herinnert dat er zoveel meer is na de fysieke dood. Maar ook dat moeilijke momenten bij het leven horen en we die het beste kunnen omarmen. Doodgaan hoort immers bij het leven.

Ik werk vanuit een balans tussen aardse nuchterheid, met beide voeten op de grond staan en ook spiritualiteit, ‘weten’ dat er meer is. Dat betekent dat ik sterk intuïtief samenwerk met mijn gidsen. Contact met overledenen tijdens een consult is mogelijk. Vaak wordt je niet voor niets naar een consult geleid en mag dit ontstaan. Als je graag samen contact wil maken, kan het helpen om een foto of object van je dierbare mee te nemen.

Misschien belangrijker nog dan het daadwerkelijke contact met je overleden dierbare is het geloof en vertrouwen terug te krijgen dat ze niet weg zijn. Dat je zelf, ook zonder mij, contact kunt hebben met je dierbaren. Niet meer op de manier zoals je gewend was weliswaar, maar het is nog altijd mogelijk.

Door met beide voeten op de aarde te staan en je aardse leven te leven, kun je spirituele ervaringen opdoen en het leven hier en nu gemakkelijker maken. Wil je leren om je verbinding met de overledenen te versterken of wil je meer weten over leven na de dood of begeleiding bij een van bovenstaande onderwerpen?

Wil je je eigen ervaring ombuigen naar een unieke Kracht en er anderen mee helpen? Misschien is de opleiding ‘Sterven doe je niet alleen’ ook iets voor je. Meer weten? Klik HIER