Niet lekker in mijn vel

Je wilt genieten, stralen en je gelukkig voelen, maar dat lukt even niet zo goed.

Je zit niet lekker in je vel. Balen…Of toch niet?

Ik zie moeilijke momenten in het leven als een kans om te groeien. Het is vaak een tijd om de balans op te maken, onder de loep te nemen wat je energie geeft en wat energie kost. Op zoek te gaan naar wat je echt gelukkig maakt. Helder te krijgen welke (familie)patronen, overtuigingen en/of onverwerkte emoties je belemmeren om te stralen. Tijd voor een grote schoonmaak in je leven dus, zodat jij weer in je kracht komt te staan.

 

Hoe dan?

Of je nu al weet waar het mee te maken heeft of nog zoekend bent, samen gaan we stap voor stap aan de slag met de onderliggende oorzaken. Dit doen we d.m.v. bewustwording en inzicht. Maar ook werken we aan je eigen energiebeheer, intuïtie, innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Het kan ook zijn dat er nog emoties doorvoelt, aangekeken en doorgewerkt mogen worden.

Ik volg mijn intuïtie en maak gebruik van zowel mijn kennis uit reguliere therapievormen en meer energetische werkvormen. Een duidelijk doel voor ogen hebben is helpend. De weg naar dat doel loopt echter niet altijd zoals we het met onze mind/denken bedacht hadden. Dus geef je over aan wat zich aandient en vertrouw er op dat het allemaal ten goede komt aan jou uiteindelijke doel: weer lekker in je vel zitten.

 

Ben jij klaar om te groeien?...en ben je bereid naar jezelf te kijken en verantwoording te nemen voor je eigen ontwikkeling, dan kunnen we mooie dingen bereiken.

 

Misschien is het persoonlijk, intuïtief ontwikkelingstraject iets voor je. Meer weten?

 

 

'In kwetsbaarheid zit je grootste kracht'