Lichamelijke klachten

Je zit letterlijk ‘niet lekker in je vel’. Je hebt aanhoudende of steeds terugkerende lichamelijke klachten. De reguliere fysieke behandelaanpak helpt onvoldoende en je staat open voor een andere insteek. Dan kan ik je mogelijk verder helpen.

Lichamelijke klachten hebben vaak een oorsprong in onverwerkte emoties of (oude) overtuigingen en patronen. Door de betekenis achter de pijn/klacht (van dit specifieke lichaamsdeel) te achterhalen krijg je inzicht en bewustwording. De volgende stap is dan het doorvoelen en aankijken van de oude pijn of het (oude) patroon. De vervolgstappen kunnen o.a. vergeving van jezelf of een ander inhouden, acceptatie van jezelf als geheel en/of het aangaan van je zielsmissie/levensdoel. Wat de klacht je ook wil zeggen, door het samen met een open blik te onderzoeken kunnen er bijzondere dingen ontstaan. Ik heb echter geen toverstok. Ik loop met je mee, kijk met je mee en ben bij je op momenten dat de oude pijn die doorvoelt mag worden intens is. De uiteindelijke verandering breng JIJ zelf teweeg

Ieder lichaam, ieder persoon en ieder proces is uniek. Probeer dan ook vanuit vertrouwen en overgave deze consulten aan te gaan. Hoge verwachtingen, vanuit controle of ongeloof dat je klachten kunnen verminderen, kunnen het proces belemmeren. Wat mag gebeuren, zal gebeuren. Stapje voor stapje, op de manier en in het tempo waarop het voor jou passend is.