Healing

Bij een healing geef ik via mijn handen helende energie door aan jou. Intuïtief gaan mijn handen naar die plekken die op dat moment aandacht nodig hebben. Dit zullen plekken zijn waar de energie niet goed stroomt, door blokkades of verstoringen. Blokkades en verstoringen kunnen allerlei oorzaken hebben. Onverwerkte emoties, opgeslagen trauma’s, belemmerende overtuigingen of (familie)patronen, problemen met energiebeheer etc. Ik werk op verschillende lagen van je mens-zijn: lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele laag. Concreet betekent dit dat ik mijn handen met momenten op je lichaam plaats. Andere momenten zal ik verder van je fysieke lichaam af staan/werken.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens een healing lig je met je kleding aan op een behandeltafel. Een healing wordt doorgaans als rustgevend, ontspannend en fijn ervaren. Ik werk samen met jou. Als jij dingen waarneemt, schroom niet om het te zeggen. Het kan ons verder helpen in jouw helingsproces. Je kunt tijdens een healing dingen waarnemen zoals: warmte of kou, kleuren, beelden en/of geuren. Dit is echter heel persoonlijk en niet altijd het geval. Forceer dus niets, maar geef je over aan wat er komt. Niets moet, alles is mogelijk. Wanneer je volledig in stilte de healing wenst te ondergaan, kan dat uiteraard ook. Dat wat belangrijk en nodig is op dat moment zal gebeuren. Volg je gevoel daarin.  

Mogelijk gebruik ik aanvullend klankschalen (of andere vorm van klank/muziek). De trilling van de klankschalen heeft ook een helende werking. Daarnaast zet ik etherische oliën en/of edelstenen in ter ondersteuning van de healing.

Er is altijd ruimte voor een voor- en nabespreking, indien gewenst.

 

Spiritueel coach consult

Een healing kan je weer in contact brengen met je eigen spiritualiteit, je spirituele groei versnellen en je zelfhelend vermogen activeren. Een belangrijke stap hierbij is bewustwording van de onderliggende oorzaak van blokkades en verstoringen. Het is raadzaam om als aanvulling op de healing een spiritueel coach consult te plannen om dieper in te gaan op (terugkerende) blokkades en/of klachten. Je kunt namelijk een groot deel van blokkades en verstoringen ook zelf minimaliseren, voorkomen en/of oplossen, middels je zelfhelend vermogen. Let wel, dit is slechts een advies. Volg hierin bovenal je eigen gevoel!

 

Nazorg

Zorg dat je na een healing voldoende drinkt (bij voorkeur water en detox-thee) zodat de losgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Luister naar je lichaam. Het kan zijn dat je lijf wat meer rust vraagt om weer in balans te komen. Geef daar aan toe.

 

Wellicht is onze klankschalensessie: Sound of YOUR soul iets voor je. Meer weten?