Je kunt een steuntje in de rug gebruiken

Je wilt genieten, stralen en je gelukkig voelen, maar dat lukt even niet zo goed.

Je zit niet lekker in je vel. Balen…

Of toch niet?

Ik zie moeilijke momenten in het leven als een kans om te groeien. Het is vaak een tijd om de balans op te maken, onder de loep te nemen wat je energie geeft en wat energie kost. Op zoek te gaan naar wat je écht gelukkig maakt. Helder te krijgen welke (familie)patronen, overtuigingen en/of onverwerkte emoties je belemmeren om te stralen. Tijd voor een grote schoonmaak in je leven dus, zodat jij weer in je kracht komt te staan. Grijp jij deze kans?

Compleet Coach pakket voor jou - Herontdek je Kracht!

Het startgesprek

Tijdens een coach consult stem ik intuïtief af op jou(w energie). Ik combineer reguliere coaching met elementen uit reading, healing en familieopstellingen. Hierdoor komen we snel bij de kern van 'het probleem'.

We krijgen zicht op onderliggende oorzaken, zoals belemmerende (familie)patronen en overtuigingen, energie disbalans en onverwerkte emoties door bijv. rouw, die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en/of niet volledig in je kracht staat. 

Naast bewustwording en inzicht is het belangrijk om zélf (maar niet alleen) te gaan werken aan de punten die aandacht vragen/uit balans zijn. Denk aan bijv. : je eigen energiebeheer, intuïtie, innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Het kan ook zijn dat er nog emoties doorvoelt, aangekeken en doorgewerkt mogen worden.

Gids Boodschap ondersteunt je tijdens je proces

Thuis aan de slag 

Een start hiermee maken we tijdens het coach consult. Om écht verandering en transformatie te gaan ervaren, is het essentieel dat je zelf thuis ook aan de slag gaat met de inzichten en adviezen uit het eerste consult. 

Enige tijd na het eerste consult ontvang je, op een moment dat jij er behoefte aan hebt, een persoonlijke Gids Boodschap. Deze boodschap zal je weer verder helpen in je proces.  Lees HIER ervaringen van mensen die een Gids Boodschap van me ontvangen hebben. 

Follow-up consult

Tenslotte plannen we een follow-up consult in. We evalueren dan hoe het dan toe gaat, bespreken eventuele vragen en je ontvangt mogelijk nog aanvullende inzichten/adviezen/opdrachten. 

De verantwoordelijkheid voor het veranderings- en groeiproces ligt bij jou. Ik loop slechts een korte tijd met je mee. 

Alles in 1 pakket om weer in je kracht te komen

Wat zit er in het pakket?

  • Startgesprek - Persoonlijke Coaching consult
  • Gids Boodschap
  • Follow-up consult

Voor slechts €255,- 

Voor de meesten is dit pakket toereikend. Helemaal wanneer je dit aanvult met de KRACHTdagen of E-learning. Veel mensen vinden het wel prettig om af en toe een soort 'reset'-consult in te plannen (bijv. 1x per 6-12 mnd). Dat staat je uiteraard geheel vrij! Als je wil starten met een 'los' intakegesprek, krijg je van mij advies over welk aanbod voor jou passend zou zijn. Je kunt dan alsnog het pakket afnemen. De intake verrekenen we dan. 

Extra ondersteuning speciaal voor jou!

Ik werk met kortdurende trajecten, vanuit de overtuiging dat je het zélf kunt, maar niet alleen hoeft te doen. Ik geef je tijdens een consult inzichten mee waar je zelf mee aan de slag kunt. De online modules*, die binnenkort beschikbaar zijn, en KRACHTdagen die ik samen met mijn collega, Renate, vanuit Pura Moia organiseer zijn hierin een waardevolle aanvulling.

*Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe E-learning modules met inspirerende videoboodschappen, opdrachten en waardevolle visualisaties die je helpen in je kracht te staan? Schrijf je in op de wachtlijst.

Heb je géén concrete hulpvraag/probleem

maar wil je ervaren hoe een spiritueel coach consult bij Claud Coaching is? Dat kan! Ik stem af op wat er voor jou die dag aan bod mag komen. Daarin volg ik mijn intuïtie en vertrouw ik erop dat dat zal gebeuren wat voor jou op dat moment helpend of waardevol is. Dat kan een healing, reading, contact met overledene, familieopstelling zijn of een combinatie daarvan. Laat je verrassen en geniet!

of gewoon een sterk gevoel dat je bij mij 'moet' zijn

Je hebt gewoonweg het gevoel dat je een consult wil boeken. Je intuïtie heeft je (misschien zelfs meermaals) naar mij of mijn website geleid. Toeval? Niets is toevallig. Als je luistert naar de ingevingen van je intuïtie ontstaan de mooiste dingen. Ik spreek uit eigen ervaring. Dat je vertrouwt op je gevoel en niet precies weet waarom je bij me wil zijn, is helemaal prima. Daar ontstaan vaak de mooiste momenten uit!