Kind - niet lekker in mijn vel

Niet lekker in mijn vel, kind, ouders, emoties, pijn

Je zit niet lekker in je vel (zeggen papa en mama). Misschien is er veel gebeurd of heb je iets ingrijpends meegemaakt.  Misschien kun je niet eens precies zeggen waardoor je ‘niet lekker in je vel zit’, maar…

  • Slaap je slecht
  • Word je heel erg of heel vaak boos, bang of verdrietig
  • Lukt het niet meer zo goed om naar papa, mama of de juf te luisteren
  • Plas je vaker in je bed/broek
  • Heb je veel ruzie
  • Heb je vaak buikpijn of het gevoel dat je moet overgeven.

 

 

Dat kan allemaal te maken hebben met emoties. Van emoties, zorgen en piekeren kun je buikpijn krijgen, slecht slapen of weer in je bed/broek gaan plassen. Wist je dat? Het kan ook zijn dat je wil leren om duidelijker te zeggen wat JIJ wil en belangrijk vindt, omdat dat nog lastig voor je is.

 

Bij Claudia

Soms lukt het niet om het samen met mama en papa op te lossen. Dan kan ik jullie misschien helpen. Dat doe ik door samen te spelen, kleuren, praten en nog veel meer. Op die manier proberen we te begrijpen waarom je ‘niet lekker in je vel zit’ en hoe we dat samen kunnen veranderen. Zodat jij je weer vrolijk(er) voelt en straalt.

 

Lieve ouders,

Wanneer het met je kind niet goed gaat, raakt je dat als ouder. Je probeert je kind te helpen waar je kan, maar soms is dat niet voldoende en heeft je kind, heb jij als ouder of hebben jullie als gezin behoefte aan een steuntje in de rug. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een combinatie van reguliere therapievormen en energetisch werk. Dat betekent dat ik sterk intuïtief werk. Veel kinderen voelen zich daardoor snel op hun gemak. Ik kijk naar het unieke van het kind dat tegenover me zit en stem daar de begeleiding op af. We starten met een intake en maken vervolgens afspraken over hoe het vervolgtraject er uit zal zien. Ieder traject is maatwerk. Ik doe een beroep op de eigen kracht en verantwoordelijkheid van jullie als gezin. Ik zal dus niet alleen met jullie kind in gesprek gaan, maar ook met jullie. Kinderen spiegelen ons namelijk ook veel met hun gedrag(sproblemen).