Boodschap van je Gids 

Je ontvangt een persoonlijke boodschap van je gidsen. Ik stem af op jouw zielsenergie en vraag je gidsen om een boodschap die jou verder helpt op het punt waar je nu staat.

Luisteren naar de stem van je ziel, je hart volgen kan lastig zijn. In de waan van alledag 'horen' we de ingevingen van onze ziel, onze intuïtie, niet altijd. We laten ons vaak leiden door wat 'hoort', verwachtingen van ons zelf of anderen, oude patronen etc. Een boodschap van je gidsen helpt je om even stil te staan, de balans op te maken, te kijken waar je staat en naartoe wilt. Kortom: regie over je leven te nemen. 

Of je nu al ver bent in je spirituele ontwikkeling of nog aan het begin staat. Dat maakt niet uit. Je gidsen zijn er altijd voor je en hebben zicht op jouw volledige potentieel. Zij weten waar je belemmeringen zitten en wat je nog mag ontwikkelen en ontdekken.

Ontvang een boodschap van JOUW gidsen en krijg inzichten, bevestiging of dat wat je gidsen nodig achten voor jou op dit moment. 

 

 

Je kunt kiezen uit 2 varianten: Digitaal of Papier;

Kies je voor de digitale versie dan ontvang je de boodschap digitaal in PDF bestand, een digitale screensaver voor je telefoon met een prachtige affirmatie uit jouw boodschap en een persoonlijke video boodschap.

Kies je voor de papieren versie dan ontvang je de boodschap afgedrukt op A4 formaat, een fotolijst(A4) met een prachtige affirmatie uit jouw boodschap en een persoonlijke video boodschap.

In het bestelproces kun je je naam, geboortedatum en woonplaats in voeren. Daarmee kan de boodschap op jou persoonlijk afgestemd worden.